Wie ik ben? Over mij

Wie ik ben?

Hoi! Ik ben Marcel Beudel, leuk je te hier te mogen begroeten! 
Ik ben fotograaf en kom uit Kaatsheuvel
Een jaar of 15 geleden ben ik gestart met fotograferen. In het begin als hobby en maar wel vol overgave. Toen mensen, in mijn directe omgeving, dit talent opmerkte en mij gingen vragen voor opdrachten, kwam de passie voor fotografie echt helemaal los. Op deze website kan je mijn passie voor fotografie bekijken en Ik hoop ook van genieten.  

Door mijn camera ziet de wereld er anders uit. Ik vind het fijn om al dat moois om ons heen met iedereen te kunnen delen. Kijk rustig rond en het zou leuk zijn dat ik iets voor jou kan betekenen in de vorm van een mooi portret of afdruk! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hier of Stuur me een mail.

logo marcel beudel fotografie
Marcel Beudel Fotografie

Ervaringen van opdrachtgevers
Opdrachtgever aan het woord

Interesse in een fotoshoot? mail me even...

Hoe je mij kan vindenContact informatie

Marcel Beudel Fotografie

    Terug naar Bovenkant
    Terug naar Bovenkant
    Sluiten Zoom
    Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
    error: Inhoud is afgeschermd !!