Wat heb ik te bieden Fotograaf nodig?

Zoek je een fotograaf?

Dan heb je die nu gevonden! 🙂 Een fotograaf met gevoel voor zijn vak en met een breed pakket aan fotografie mogelijkheden en die ook nog eens meedenkt met uw budget!
Maar ik fotografeer vooral, omdat ik het leuk vind en om mensen te verassen met mijn foto’s. 
Kortom ik mag mezelf een veelzijdige vakidioot noemen!

Me volledig vrij voelen in de natuurfotografie, helemaal los kunnen gaan op portret en huwelijksfotografie en het betrokken registreren van evenementen en objecten. En helemaal thuis in de prachtige fotolocaties Efteling, Bosrijk, Loonsche land en de Loonse en Drunense duinen. Dit alles heb ik in mijn pakket van mogelijkheden. 

Bekijk hier mijn portfolio of hier onder voor meer informatie over alle mogelijkheden. Kom je er niet uit, of speciale wensen? Mail me dan….

Familie shoot Fotografie in de Efteling Familie shoot
Lekker een paar dagen in de Efteling met de familie voor een bijzonder moment. Wat is er dan mooier om van dit unieke moment dat iedereen bij elkaar is, in een mooie en sfeervolle omgeving foto's van de hele familie te maken. Heb je interesse mail me even voor meer informatie en mogelijkheden.
De mooiste dag verfijnt vastgelegd Huwelijksfotografie De mooiste dag verfijnt vastgelegd
Het huwelijk is een van de mooiste en emotionele gebeurtenissen in je leven. Daarom is de keuze van een fotograaf die bij jullie past heel belangrijk. Een fotograaf die jullie aanvoelt en ook nog mee denkt met het budget. Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak als je geïnteresseerd bent.
De schoonheid in mensen zien Portretfotografie De schoonheid in mensen zien
Een mooi portret is niet alleen een juweel om te showen maar ook een geweldige herinnering. Ik maak graag onderscheidende portretten van mens en dier en bijzondere momenten. Stuur me een mail als je meer informatie wilt over een portretshoot en alle mogelijkheden.
Fotoshoot van je dierbare Dierportretten Fotoshoot van je dierbare
Huisdieren hebben een speciaal plaatsje in ons hart en wat is er mooier om deze mooi te laten vereeuwigen. Het liefst doe ik deze fotoshoot in een natuurlijke omgeving waar ze op hun gemak zijn. Heb je interesse mail me even voor meer informatie en de mogelijkheden.
evenementen Event fotografie evenementen
Door mijn werk maak ik veel evenementen mee en weet als geen ander waar de belangrijke en mooie momenten plaatsvinden die een foto of video registratie nodig hebben. Wil je ook jouw evenement mooi vast laten leggen, stuur me dan een mail voor meer informatie.
Al het moois om ons heen Natuurfotografie Al het moois om ons heen
Mijn grote passie is natuurfotografie. Graag trek ik er op uit om de mooie dingen in de natuur te fotograferen. Even lekker je hoofd leeg maken en je focussen op de kleine en grote dingen om ons heen die je niet alle dagen ziet. Geniet er van zoals ik dat ook doe en realiseer je dat we hier zuinig op moeten zijn.

Hoe gaat het in zijn werk Photoshoppen?

Iedere foto die ik maak wordt kritisch bekeken en waar nodig zal er een kleine of grotere nabewerking over heen gaan. Zo kijk ik naar belichting, contrasten, kleur en scherpte. 
Creativiteit zit namelijk niet alleen in de fotografie maar ook in het “sausje” dat er daarna over gegoten wordt.
Zo geef je iedere foto een eigen identiteit en een persoonlijke tint van de fotograaf mee.

Het is mogelijk om foto’s die jij gemaakt hebt door mij te laten editen. Via mijn foto edit service kan je een offerte opvragen over de kosten daar van.

Een andere dienst van mij is het retoucheren en restaureren van foto’s. Dat zijn meestal oude dierbare foto’s uit de schoenendoos, die verkleurd een verweert zijn. Door ze te digitaliseren en te retoucheren wordt de foto weer bijna als nieuw.

Retoucheren van een oude vekleurde foto. Voor en na

Retouche voor

Bewerking van een foto voor en na in Adobe Photoshop

before

Hoe gaat het in zijn werk Website nodig?

Ook voor het bouwen van een functioneel en goed werkende website zit je bij mij op het goede adres. Als je hier meer over wilt weten klik dan hier.

Interesse in een fotoshoot? mail me even...

Hoe je mij kan vindenContact informatie

Marcel Beudel Fotografie

    Terug naar Bovenkant
    Terug naar Bovenkant
    Sluiten Zoom
    Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
    error: Inhoud is afgeschermd !!