Gastenboek Ervaringen met mij

Lees hier de ervaring van klanten met mijn werk, of schrijf er zelf een.

Ervaringen van klanten? Het is niet alleen leuk om te lezen hoe mensen je werk ervaren hebben maar ook leuk voor mogelijk nieuwe klanten om te lezen dat de foto’s naar wens zijn of hoe mijn werkwijze bevallen is. Daarom kan ik het zo waarderen dat mensen even de moeite nemen een kort stukje te schrijven over hun ervaring met mij. 🙂

Laat hier dan ook een bericht achter over je ervaring met mij of mijn fotografie en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd. 
Er kan namelijk geen betere reclame over je  worden verspreid dan via mooie woorden van mensen die dat ook zo ervaren hebben. 

Wil je meer informatie over mijn werk of werkwijze klik dan hier.


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
71 berichten.
Rebecca en Patrick uit Gilze heeft geschreven op 14/10/2021 om 06:48
Hoi Marcel,
Wij willen jou bedanken dat je onze bijzondere dag hebt willen vastleggen en er nu tastbare herinneringen van hebt gemaakt.
Groetjes Rebecca en Patrick
Cindy Barnas heeft geschreven op 14/10/2021 om 04:39
Hallo Marcel,
Bedankt voor de erg mooie foto’s!
We vonden jouw rustige manier van werken erg prettig, zeker voor de jongere kids.
Groetjes Cindy Barnas
Jenneke uit Harderwijk heeft geschreven op 28/09/2021 om 11:16
Voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders hebben we Marcel gevraagd foto's te maken in Bosrijk (Efteling).
De foto's zijn erg mooi geworden en wat zullen mijn ouders hier blij mee zijn!
Marcel is rustig en stelt je op je gemak, wat zeker met onze zoon heel fijn was!
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Heel Graag gedaan!! Wat een leuke familie zijn jullie en mijn uitdaging is het voor iedreen leuk en gemakkelijk te maken tijdens de shoot. Ook voor kinderen.
Coen en Evelyn uit Sprang-Capelle heeft geschreven op 15/08/2021 om 19:04
Onlangs wilden wij graag een foto laten bewerken om te gebruiken bij een uitvaart. Hiervoor zijn we bij Marcel terecht gekomen en wat heeft hij dit prachtig gedaan. Het resultaat was precies hoe wij het voor ogen hadden en bovendien had hij het al binnen 1 dag klaar. Kortom: top service!

Hierbij nogmaals onze dank Marcel en wij zullen jou bij iedereen aanbevelen.
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Heel graag gedaan, Het is al moeilijk genoeg als je iemand dierbaar verliest.
Jan-arie en Marjo uit Waalwijk heeft geschreven op 15/11/2020 om 15:16
Wij zijn zo ontzettend blij met de prachtige foto's die jij hebt gemaakt van onze Houwerij op 10-10-2020. Toplocatie die jij voor ons hebt uitgezocht, heerlijk ontspannen sfeer en de foto's zijn geweldig. Voor ons een prachtige herinnering van een geweldige dag.
liefs Jan-arie en Marjo
Leny van kempen uit Nispen heeft geschreven op 04/06/2020 om 06:33
Beste Marcel,
De foto's zijn prachtig. Bedankt voor je inzet.
Volgend jaar zijn we 35 jaar getrouwd, we zullen aan je denken.
Vriendelijke groeten,
Leny van Kempen
Annick Smit heeft geschreven op 03/06/2020 om 07:03
Hi Marcel, Helemaal te gek, wat zijn ze leuk!
Heel veel dank!
Groetjes, namens iedereen, Annick
Marissa Deuzeman heeft geschreven op 12/12/2019 om 10:27
Hallo Marcel, wij zijn super blij met de foto’s en vinden dat ze mooi gelukt zijn! Complimenten voor jou als fotograaf, we voelden ons als familie op ons gemak bij jou waardoor het allemaal ontspannen verliep!???? succes verder en tot een volgende keer! groet Marissa
Margo heeft geschreven op 27/10/2019 om 21:45
De fotoshoot in Efteling Bosrijk was heel geslaagd! Marcel weet leuke locaties om foto's te maken. Het is hem goed gelukt om 18 mensen op de foto te zetten. We zijn super blij met het eindresultaat. En de foto's waren super snel bij ons, leuk! Nogmaals bedankt Marcel!
Saskia heeft geschreven op 17/06/2019 om 09:48
Relaxte shoot gehad van ons gezinnetje. super foto’s en zeer snelle service. wij konden ook bijna niet kiezen welke foto we gaan inlijsten.
Ivonne Bijsterbosch uit Dongen heeft geschreven op 16/06/2019 om 21:23
Hoi Marcel,
Bedankt weer voor de prachtige foto’s van ons gezinnetje met hond. Knap dat je ons alle vijf er weer zo goed op gekregen hebt! Dit maakt het wel lastig met bestellen… welke zullen we af laten drukken? 😉
Volgend jaar weer?
Bedankt voor je rust en geduld!
Groetjes, Ivonne, Martin, Flo en de kinders
Barbara uit Goirle heeft geschreven op 14/06/2019 om 19:03
De foto's van onze hond Bolt zijn echt prachtig!Echt een plaatje om in de huiskamer te zetten.
Peter uit Raamsdonksveer heeft geschreven op 06/06/2019 om 12:17
Ollie staat super op de foto! Vakmanschap!

THX
A.Vogel uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 31/05/2019 om 13:52
Voor de begrafenis van mijn vader hadden we een foto waar een object uit weggehaald moest worden. Marcel heeft dit zeer vakkundig en belangeloos gedaan voor ons.
Super bedankt. Grandioze service.
Ellen heeft geschreven op 12/11/2018 om 09:10
Erg leuke fotoshoot gehad met de hele familie in Bosrijk bij de Efteling. Dat valt nog niet mee met 7 kinderen tussen de 0 en 5 jaar, maar de sfeer was erg prettig waardoor de kinderen graag mee werkten (meestal ;)). Bedankt voor de gezellige shoot en mooie foto's!
Miranda uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 09/11/2018 om 14:29
8 maanden geleden een maagverkleining gehad…inmiddels 37 kilo lichter…wilde ik mooie foto's van me zelf. Ben daarom naar Marcel gegaan…super gezellige middag gehad op de warmste dag van november ?. De foto's zijn precies geworden zoals ik wilde Marcel heeft me precies zoals ik nu ben op de gevoelige plaat vast gelegd. Trots op me zelf. Nogmaals dankjewel Marcel.
Eveline uit Dongen heeft geschreven op 03/11/2018 om 20:38
Super blij met de foto's van onze kids en honden. De rust en geduld was zo fijn om te mogen ervaren. De kindjes voelde zich erg op hun gemak. Marcel denkt ook mee en alles is bespreekbaar mbt de maten die wij wilde van de foto's.
Bedankt nogmaals.
Judith uit Tilburg heeft geschreven op 20/10/2018 om 09:04
Marcel heeft samen met Jack foto's gemaakt op onze bruiloft. Wij zijn nog steeds heel blij dat we voor hen gekozen hebben. Ze zijn beiden heel prettig om mee samen te werken en resultaten zijn prachtig.
Dank jullie!
Jeremy heeft geschreven op 27/08/2018 om 21:07
Hoi Marcel, bedankt voor het maken van de mooie en leuke familiefoto's bij de Efteling. Wij zijn zeer tevreden. Groetjes
B.Drijkoningen uit Bree heeft geschreven op 05/07/2018 om 15:22
We hadden een verrassingsfotoshoot geboekt voor mensen die niet graag op de foto staan. Marcel heeft dat met zijn charme heel snel kunnen counteren met een hele reeks prachtige foto's als gevolg. We werden ook nog eens verrast door de supersnelle service achteraf waardoor we nog tijdens ons verblijf in Bosrijk met zijn allen de foto's konden bekijken als afsluiting van onze familievakantie. Top !

Terug naar Boven
Terug naar Boven
Sluiten Zoom
Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
error: Inhoud is afgeschermd !!