Gastenboek Ervaringen met mij

Lees hier de ervaring van klanten met mijn werk, of schrijf er zelf een.

Ervaringen van klanten? Het is niet alleen leuk om te lezen hoe mensen je werk ervaren hebben maar ook leuk voor mogelijk nieuwe klanten om te lezen dat de foto’s naar wens zijn of hoe mijn werkwijze bevallen is. Daarom kan ik het zo waarderen dat mensen even de moeite nemen een kort stukje te schrijven over hun ervaring met mij. 🙂

Laat hier dan ook een bericht achter over je ervaring met mij of mijn fotografie en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd. 
Er kan namelijk geen betere reclame over je  worden verspreid dan via mooie woorden van mensen die dat ook zo ervaren hebben. 

Wil je meer informatie over mijn werk of werkwijze klik dan hier.


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
84 berichten.
Marije Stollels schreef op 04/03/2024 om 12:11
Hartelijk dank Marcel.
We hebben een goed weekend verder nog gehad en zijn heel erg blij met de foto’s! Een mooie herinnering aan het leuke weekend.

Groetjes,

Marije
Marijn en Leonie uit Waalwijk schreef op 29/08/2023 om 20:00
Wij hebben een super fijne ervaring gehad met Marcel. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van de trouwfoto's. Wij zijn erg tevreden over de fotografie, oog voor detail en een goede portie passie en plezier, dit zorgde ervoor dat wij tijdens de trouwschoot heel ontspannen waren en wij er heel veel plezier in hebben gehad. Het is een hele vriendelijke man/fotograaf. Wij zijn super tevreden en mochten wij voor een andere gelegenheid ook een fotograaf nodig hebben dan is Marcel de eerste. Het eindresultaat van de foto's zullen wij voor altijd koesteren.

Bedankt Marcel!
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Wat een super leuke en lieve reactie van jullie. Dank je wel daar voor en ook omdat ik onderdeel van jullie mooiste dag mocht zijn. Heel veel geluk en plezier samen en wie weet tot een volgende foto opdracht.
George Stoffels uit Zevenbergen schreef op 20/08/2023 om 10:43
Waanzinnig mooie foto’s. Marcel gevonden via internet fotograaf Efteling. En hij maakt dit helemaal waar. Ondanks dat dit de derde keer was dat we in bosrijk waren wist Marcel ons te verrassen met leuke plekjes om daar dan ook de foto’s te maken. Tevens belde we een dag van te voren om de tijd te verzetten en dat was gelukkig geen probleem. Al met al zeer tevreden.
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Bedankt dat ik jullie familie foto's mocht verzorgen en voor dit mooie bericht. Erg leuk om te horen dat het resultaat zo goed ontvangen is.
Elleke schreef op 18/05/2023 om 05:59
Marcel heeft prachtige foto's van onze familie in Efteling Bosrijk. Zeker een aanrader voor mensen die een fotograaf zoeken!
Prettig in de omgang en een ontspannen sfeer.
Ruud uit Haarsteeg schreef op 12/05/2023 om 18:14
Een fotoschoot met Marcel was voor ons een familie uitje, Marcel maakt in een ontspannen sfeer en met aandacht voor groot en klein hele mooie foto's.
Irene en Nick uit Grave schreef op 09/05/2023 om 18:28
Bedankt Marcel voor de prachtige foto's! Het maken van een afspraak was vlot en makkelijk. De shoot zelf verliep gezellig en ongekunsteld, dit zie je ook terug in de sfeer op de foto's. Wat fijn dat je Bosrijk ook zo goed kent, met een rondwandeling staat alles erop en iedere foto is weer anders!
Onze familie is er ontzettend blij mee
Peter en Ellen uit Helmond schreef op 09/05/2023 om 18:22
Onze 40 jarige bruiloft hebben we met de kinderen en kleinkinderen in de Efteling gevierd.
De kinderen hadden de fotoshoot met Marcel geregeld zonder dat we het wisten dus wij waren blij verrast met dit cadeau. De rustige manier van werken die Marcel hanteert maakt dat je je binnen de kortste keren op je gemak voelt en hij weet precies de leuke plekjes te vinden.
Wij zijn dan ook ontzettend blij met het resultaat. Super bedankt Marcel.
Bob & Denise uit Rozenburg schreef op 31/03/2023 om 09:56
We hebben onze bruiloft op 22-3-23 met familie in Bosrijk van de Efteling gevierd en Marcel heeft dit fantastisch vastgelegd. Communicatie van te voren was duidelijk en Marcel dacht erg met ons mee. Gezellig in omgang, dus iedereen was snel op zijn gemak en dit zie je terug in de foto’s. Marcel bedankt voor het vastleggen van deze dag en de herinnering aan deze dag tastbaar te hebben gemaakt!

Groetjes Bob & Denise
Floris & Lindsey uit Kaatsheuvel schreef op 02/09/2022 om 09:10
Op 22 juli 2022 hebben wij een prachtige bruiloft gehad, die door Marcel precies is vastgelegd zoals wij dit wilde. Marcel is rustig, gezellig en heeft oog voor details. Soepele communicatie zowel vooraf, op de dag zelf en achteraf. Al snel voelde iedereen zich op zijn gemak door Marcel waardoor de foto's oprecht zijn en er geen "opgezette" lachjes zijn. Marcel heeft alle tijd genomen om te zorgen dat de kinderen op hun gemak waren, hierdoor was zelfs de foto shoot ontspannend.

Wij raden jou dan ook zeker aan en hopelijk zien we je nog een keer voor mooie foto's!

Groetjes Floris en Lindsey
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Wat was het een feestje om JULLIE dag te mogen vastlegen met foto's. Dank jullie wel voor deze mooie woorden en complimenten en ik ben heel blij dat het resultaat door jullie zo goed is ontvangen.
Familie vd Heijden uit Leimuiden schreef op 09/06/2022 om 08:57
Hallo Marcel wat was het een feestje om tijdens een familieweekend in de Efteling, een fotoshoot te doen. Wat een prachtige foto’s en allemaal in een mooie omgeving. Afspraak maken was heel makkelijk, je bent erg vriendelijk. De foto’s kwamen al binnen een week binnen via de app. Echt enorm bedankt voor de gezellig professionele fotoshoot. Groetjes Lianne
Wilma van de Wardt uit Kaatsheuvel schreef op 24/04/2022 om 10:10
Voor de 2de keer een fotoshoot gehad met ons grote gezin. Marcel neemt alle tijd om onze 8 kinderen en onszelf op een mooie, ontspannen manier op de foto te zetten. Dit is hem wederom op een fantastische manier gelukt. Super bedankt Marcel en tot de volgende keer!
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Het blijft een feestje om jullie voor de camera te hebben……tot de volgende keer 😉
Leon en Antonet uit Helmond schreef op 05/04/2022 om 15:48
Bedankt Marcel, door jouw geduld en ongedwongen manier van werken hebben we een prachtige fotoshoot van de hele familie. Je bent geweldig met kleine kinderen.
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Dank je wel voor jullie reactie en …..alles voor een mooie foto natuurlijk. Daar hoort ook bij dat de kleine mens het naar de zin heeft. Het is al moeilijk zat dat er een vreemde man foto's komt maken en dan moet je ook nog verplicht lachen van jou ouders. Dus ook voor hen speciale aandacht.
Chantal Hereijgers schreef op 07/02/2022 om 06:22
Super leuke en mooie foto’s!!
We hebben de fotoshoot allemaal erg leuk gevonden ? ook namens onze ouders, dankjewel !
Rebecca en Patrick uit Gilze schreef op 14/10/2021 om 06:48
Hoi Marcel,
Wij willen jou bedanken dat je onze bijzondere dag hebt willen vastleggen en er nu tastbare herinneringen van hebt gemaakt.
Groetjes Rebecca en Patrick
Cindy Barnas schreef op 14/10/2021 om 04:39
Hallo Marcel,
Bedankt voor de erg mooie foto’s!
We vonden jouw rustige manier van werken erg prettig, zeker voor de jongere kids.
Groetjes Cindy Barnas
Jenneke uit Harderwijk schreef op 28/09/2021 om 11:16
Voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders hebben we Marcel gevraagd foto's te maken in Bosrijk (Efteling).
De foto's zijn erg mooi geworden en wat zullen mijn ouders hier blij mee zijn!
Marcel is rustig en stelt je op je gemak, wat zeker met onze zoon heel fijn was!
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Heel Graag gedaan!! Wat een leuke familie zijn jullie en mijn uitdaging is het voor iedreen leuk en gemakkelijk te maken tijdens de shoot. Ook voor kinderen.
Coen en Evelyn uit Sprang-Capelle schreef op 15/08/2021 om 19:04
Onlangs wilden wij graag een foto laten bewerken om te gebruiken bij een uitvaart. Hiervoor zijn we bij Marcel terecht gekomen en wat heeft hij dit prachtig gedaan. Het resultaat was precies hoe wij het voor ogen hadden en bovendien had hij het al binnen 1 dag klaar. Kortom: top service!

Hierbij nogmaals onze dank Marcel en wij zullen jou bij iedereen aanbevelen.
Beheerdersantwoord van: info@marcelbeudel.nl
Heel graag gedaan, Het is al moeilijk genoeg als je iemand dierbaar verliest.
Jan-arie en Marjo uit Waalwijk schreef op 15/11/2020 om 15:16
Wij zijn zo ontzettend blij met de prachtige foto's die jij hebt gemaakt van onze Houwerij op 10-10-2020. Toplocatie die jij voor ons hebt uitgezocht, heerlijk ontspannen sfeer en de foto's zijn geweldig. Voor ons een prachtige herinnering van een geweldige dag.
liefs Jan-arie en Marjo
Leny van kempen uit Nispen schreef op 04/06/2020 om 06:33
Beste Marcel,
De foto's zijn prachtig. Bedankt voor je inzet.
Volgend jaar zijn we 35 jaar getrouwd, we zullen aan je denken.
Vriendelijke groeten,
Leny van Kempen
Annick Smit schreef op 03/06/2020 om 07:03
Hi Marcel, Helemaal te gek, wat zijn ze leuk!
Heel veel dank!
Groetjes, namens iedereen, Annick
Marissa Deuzeman schreef op 12/12/2019 om 10:27
Hallo Marcel, wij zijn super blij met de foto’s en vinden dat ze mooi gelukt zijn! Complimenten voor jou als fotograaf, we voelden ons als familie op ons gemak bij jou waardoor het allemaal ontspannen verliep!???? succes verder en tot een volgende keer! groet Marissa
Margo schreef op 27/10/2019 om 21:45
De fotoshoot in Efteling Bosrijk was heel geslaagd! Marcel weet leuke locaties om foto's te maken. Het is hem goed gelukt om 18 mensen op de foto te zetten. We zijn super blij met het eindresultaat. En de foto's waren super snel bij ons, leuk! Nogmaals bedankt Marcel!
Saskia schreef op 17/06/2019 om 09:48
Relaxte shoot gehad van ons gezinnetje. super foto’s en zeer snelle service. wij konden ook bijna niet kiezen welke foto we gaan inlijsten.
Ivonne Bijsterbosch uit Dongen schreef op 16/06/2019 om 21:23
Hoi Marcel,
Bedankt weer voor de prachtige foto’s van ons gezinnetje met hond. Knap dat je ons alle vijf er weer zo goed op gekregen hebt! Dit maakt het wel lastig met bestellen… welke zullen we af laten drukken? 😉
Volgend jaar weer?
Bedankt voor je rust en geduld!
Groetjes, Ivonne, Martin, Flo en de kinders
Barbara uit Goirle schreef op 14/06/2019 om 19:03
De foto's van onze hond Bolt zijn echt prachtig!Echt een plaatje om in de huiskamer te zetten.
Peter uit Raamsdonksveer schreef op 06/06/2019 om 12:17
Ollie staat super op de foto! Vakmanschap!

THX
A.Vogel uit Kaatsheuvel schreef op 31/05/2019 om 13:52
Voor de begrafenis van mijn vader hadden we een foto waar een object uit weggehaald moest worden. Marcel heeft dit zeer vakkundig en belangeloos gedaan voor ons.
Super bedankt. Grandioze service.
Ellen schreef op 12/11/2018 om 09:10
Erg leuke fotoshoot gehad met de hele familie in Bosrijk bij de Efteling. Dat valt nog niet mee met 7 kinderen tussen de 0 en 5 jaar, maar de sfeer was erg prettig waardoor de kinderen graag mee werkten (meestal ;)). Bedankt voor de gezellige shoot en mooie foto's!
Miranda uit Kaatsheuvel schreef op 09/11/2018 om 14:29
8 maanden geleden een maagverkleining gehad…inmiddels 37 kilo lichter…wilde ik mooie foto's van me zelf. Ben daarom naar Marcel gegaan…super gezellige middag gehad op de warmste dag van november ?. De foto's zijn precies geworden zoals ik wilde Marcel heeft me precies zoals ik nu ben op de gevoelige plaat vast gelegd. Trots op me zelf. Nogmaals dankjewel Marcel.
Eveline uit Dongen schreef op 03/11/2018 om 20:38
Super blij met de foto's van onze kids en honden. De rust en geduld was zo fijn om te mogen ervaren. De kindjes voelde zich erg op hun gemak. Marcel denkt ook mee en alles is bespreekbaar mbt de maten die wij wilde van de foto's.
Bedankt nogmaals.
Judith uit Tilburg schreef op 20/10/2018 om 09:04
Marcel heeft samen met Jack foto's gemaakt op onze bruiloft. Wij zijn nog steeds heel blij dat we voor hen gekozen hebben. Ze zijn beiden heel prettig om mee samen te werken en resultaten zijn prachtig.
Dank jullie!
Jeremy schreef op 27/08/2018 om 21:07
Hoi Marcel, bedankt voor het maken van de mooie en leuke familiefoto's bij de Efteling. Wij zijn zeer tevreden. Groetjes
B.Drijkoningen uit Bree schreef op 05/07/2018 om 15:22
We hadden een verrassingsfotoshoot geboekt voor mensen die niet graag op de foto staan. Marcel heeft dat met zijn charme heel snel kunnen counteren met een hele reeks prachtige foto's als gevolg. We werden ook nog eens verrast door de supersnelle service achteraf waardoor we nog tijdens ons verblijf in Bosrijk met zijn allen de foto's konden bekijken als afsluiting van onze familievakantie. Top !
H ten Bosch schreef op 31/05/2018 om 18:30
Wat zijn wij blij met de mooie foto’s die Marcel van ons gemaakt heeft. Om een groep van 14 goed op de foto te krijgen met daarvan 6 kinderen is een uitdaging. Maar het ging allemaal zo gemakkelijk. Ook het mail contact verliep allemaal erg vlot. Marcel, bedankt voor deze mooie foto’s!
Ivonne uit Dongen schreef op 08/05/2018 om 23:28
Hoi Marcel,
Om te beginnen bedankt voor je geduld… dat is wel nodig met 2 kinderen én een hond. En natuurlijk bedankt voor de prachtige foto’s. Het kiezen welke we in gaan lijsten was érg moeilijk. Dat zegt genoeg!
Groetjes Martin, Ivonne, Sebbe, Jetse en Flo
Elles uit Rijen schreef op 08/05/2018 om 09:20
Marcel,

Je hebt ons blij gemaakt met prachtige foto's van onze hond Cooper. Hij werkte niet echt mee maar op de foto's is daar niets van te zien.

Petje af, het is een prachtig resultaat
Ennelien uit Waalwijk schreef op 06/03/2018 om 13:56
Een leuke ervaring en vele mooie foto's rijker. Luna en Maan hangen inmiddels aan de wand en met leuke complimenten. Top!
Albert uit Breda schreef op 03/03/2018 om 17:02
Prettige benadering, AJ prima op zijn gemak gesteld, rust – geduldig en mooie foto's als resultaat
Patricia uit Tilburg schreef op 26/12/2017 om 17:42
Erg mooie foto's van lizzy. Marcel is erg geduldig en lief voor lizzy. Zonder een moet kijk hij wat mogelijk is voor een mooie foto. En dat het ook leuk is voor de hond.
Matijs uit Herten schreef op 13/12/2017 om 20:28
Marcel is zeer vriendelijk en geduldig. Wij hebben met matig weer familiefoto's laten maken bij de Efteling. Mooi locatie en Marcel ken deze locatie op zijn duimpje. Hij neemt de tijd, is ontspannen en blijft vriendelijk, ondanks dag kids aan het einde van de dag moe zijn. Resultaat zijn mooi familiefoto's die door Marcel bewerkt worden. Aanrader
Caro uit Noordwijk ZH/Schiedam schreef op 03/10/2017 om 23:30
Ik ken Marcel al zeker 5 jaar, via onze border collies. En toen we op zoek waren naar een fotograaf, hoefde ik niet lang na te denken en schoot direct Mars zijn naam in mijn hoofd. Hoewel we bij de eerste keer tegengehouden werden door slecht weer, hebben we 24 september een prima shoot gehad.
En de verwachtingen die we hadden ten aanzien van het resultaat zijn ruimschoots waargemaakt. We zijn daarom erg blij ermee! Namens Zorro, Elena, Tim, Floor, Martin en Caro, dank je wel, Mars!
Ellen uit Halsteren schreef op 14/09/2017 om 10:13
Zeer tevreden met onze familieahoot. Shoot zelf was leuk en ontspannen, met ruimte voor ieder wat wils. Resultaat mooie foto's, en mooie afdruk op hout en canvas nabesteld. Fijn contact met Marcel op ieder moment. Dank
Bob Mace-Hardyman uit Linschoten schreef op 10/09/2017 om 13:46
Hoi Marcel,mijn vrouw en ik willen je nog graag bedanken voor de prachtige fotoshoot die je van ons gemaakt hebt.
De kwaliteit van de foto's is erg goed maar wat belangrijker is, ook de composities zijn erg goed en ondanks de
drie generaties heb je ons er allemaal goed opgekregen. Ook nog een dik compliment voor jouw werkwijze, eerst
alleen de fotoshoot en daarna op jouw site uitzoeken welke foto's je wil hebben en in wat voor vorm.
Mochten we over 5 jaar onze gouden bruiloft weer in de Efteling vieren, dan weten we nu al welke fotograaf
we moeten nemen.Groetjes van Tove en Bob
Jos Dankers schreef op 26/08/2017 om 12:01
Hoi Marcel,

Vanmorgen al de foto's gekregen.
Het zijn ontzettende mooie en scherpe foto's en binnen 2 dagen hadden we ze al.
Nogmaals onze dank hiervoor.

Jos en Marian
patricia en ron van meel uit kaatsheuvel schreef op 23/05/2017 om 14:10
hoi marcel
bedankt voor de mooie foto's van onze honden .
groetjes patricia en ron
Jill schreef op 16/05/2017 om 09:27
We hebben via Frank de Rooij (hondenschool in Dongen) een fotoshoot gehad met onze Shiba.

De foto's zijn mooi geworden en het was heel fijn werken met Marcel.

Wij zijn zeer tevreden en ik beveel het ook zeker aan!
Manon van Gaalen uit Manon van Gaalen schreef op 03/01/2017 om 00:44
Hoi Marcel,

Hartelijk dank voor het snelle toezenden van de foto's.
Complimenten over hoe ze gelukt zijn! Mooie kleuren en helder!
Hier kunnen we zeker een mooi album van gaan maken.

Nogmaals dank en een fijne jaarwisseling!

Hartelijke groet,
Manon van Gaalen
Lex van Gaalen uit Lex van Gaalen schreef op 03/01/2017 om 00:42
Hallo Marcel,
Was een superdag.
Foto’s zijn erg mooi.
Bedankt.
Lex en Marlene
Silvia van Duijvenboden uit Katwijk schreef op 03/01/2017 om 00:39
Hoi Marcel,

Bedankt!!
Heb de foto's zojuist besteld in de juiste maten.
Daar gaan mijn ouders erg blij mee zijn!

Met vriendelijke groet,
Silvia van Duijvenboden
Fam van Duijvenboden uit Katwijk schreef op 10/12/2016 om 12:13
Omdat onze ouders 40 jaar getrouwd waren hadden wij in November een gezellig weekend in Bosrijk Efteling. Om hier een extra mooie herinnering van te maken wilden wij graag een fotoshoot op deze plek. Vanuit Katwijk op zoek naar een fotograaf die dit voor ons wilde doen. Zo kwamen wij bij Marcel Beudel fotografie.
Het contact via de mail verliep al prettig en ook bij het maken van de foto's voelde het vertrouwd! Precies wat wij zochten voor deze fotoshoot!
De kleinkinderen gingen gemakkelijk op de foto vooral omdat Marcel de leukste en avontuurlijkste plekken voor ze opzocht (zoals klimmen in de palen die in het water stonden) en zelfs de hond kon er nog mooi bij!
De omgeving is erg mooi en het weer zat zeker mee. Een sprookjesachtige omgeving in een mooi herfstzonnetje. En Marcel kende de mooie plekken.
Het resultaat is prachtig geworden! En onze ouders zijn er heel blij mee!! Een mooie herinnering!
Bedankt voor de service, je enthousiasme en geduld! Wie weet tot het volgende jubileum! Wij komen zeker nog eens terug! En zullen je zeker aanraden bij anderen die die kant op gaan!
Met vriendelijke groet, Familie van Duijvenboden uit Katwijk
Henri uit Sprang Capelle schreef op 29/11/2015 om 15:43
Recent een photoshoot gedaan van onze kids, en dit gewoon aan huis. Dit verliep geweldig. Foto's maken dat is zijn passie, dat zie je wel terug in de foto's. Het resultaat was dan ook geweldig. Het is een pronk stuk aan de muur geworden.
Bedankt Marcel en tot ziens?!
Chantal Barendse uit Dongen schreef op 29/10/2014 om 15:11
Hoi Marcel de fotos zijn super moet ze nog bestellen tot wanneer kan je ze bestellen gr.Chantal
Henny Jansen uit plaats schreef op 22/09/2014 om 18:50
Hi Marcel,

Fotos zijn werkelijk super! Nu nog even kijken welke ik eens zal gaan vergroten.

Groetjes, Henny en Tosca
S. Van Ginneken uit plaats schreef op 04/07/2014 om 08:16
Hoi Marcel, wat zijn er weer veel mooie fotos gemaakt afgelopen zondag op de clubdag bij Frank de Rooij! Bedankt daarvoor!!!
Wil je de andere fotograven ook bedanken voor de mooie plaatjes?
Groetjes Sandra
Marcel Sol uit Eersel schreef op 01/07/2014 om 15:44
Hey Marcel.
Jouw site ziet er gelikt en professioneel uit.
Geldt ook voor de portfolio.
Ik ken jouw werken daar waar het jullie eigen hondjes betreffen.
Succes en ik zal zeker de link liken.

Groetjes Marcel
Marion Vermeer uit Dongen schreef op 19/02/2014 om 22:11
Sorry voor mijn late reactie maar nog bedankt voor de fotos. Ik ben er heel erg blij mee!
A.s. dinsdag wordt Sam 16 jaar dus denk dat hij het nu wel zal halen. Denk dat ik hem maar
op een lekkere biefstuk trakteer, dat heeft hij wel verdient en een beetje extra kracht op zijn leeftijd
is nooit verkeerd.

Marcel nogmaals bedankt en ik weet zeker dat als ik straks een andere hond heb ik jou weer weet te vinden!
John uit Dongen schreef op 30/10/2013 om 18:04
Vandaag de foto,s binnen gekregen van onze hondjes.Honderd procent tevreden.Marcel nogmaals bedankt
John en Thera
Michelle van Gool uit plaats schreef op 22/10/2013 om 19:42
Hi Marcel! Wat een super mooie fotos, helemaal top! Groetjes, Michelle
John Raesen uit Dongen schreef op 20/10/2013 om 18:14
Hallo Marcel
Er is maar een ding wat wij kunnen zeggen van de foto,s die gemaakt zijn van onze drie shelties bij hondenschool Frank de Rooij.
Ze zijn geweldig !!!! Super dus.
Vriendelijk bedankt en de groeten van John en Thera.
Dennis en Helene Zegers uit Den Bosch schreef op 12/08/2013 om 15:42
Dag Marcel,

Bedankt voor de super mooie trouw foto's deze maken onze trouwdag nog mooier. Ze zijn erg mooi geworden en we zitten nog na te genieten van het resultaat.

Alle bijzondere momenten staan er juist op en geeft hele mooie herinneringen. Je stond altijd precies op de juiste plek. En de foto s in de duinen zijn ook geweldig!

Super bedankt!

Dennis & Helene
marion vermeer uit dongen schreef op 15/09/2012 om 20:49
Hallo Marcel Ontzettend bedankt voor je mooie foto's, ze zijn echt schitterend! Sam is nu 14½ jaar en zo hebben we nog hele mooie foto's van ons samen, in zijn vertrouwde omgeving "De hondenschool" van Frank de Rooij. Ik ga nu kijken welke ik ga uitvergroten. Dus je hoort nog van mij. Groetjes Marion
iris van Ham uit Dongen schreef op 12/09/2012 om 18:17
Echt gaaf al die foto`s van de hondjes
Iris van Ham uit Dongen schreef op 11/09/2012 om 07:58
Hey Marcel,
Super leuke site. erg leuk om al die verschillende foto`s te zien die je hebt gemaakt.
Alvast bedankt voor gisteren van het maken van de foto`s van Tjibbe en mij 🙂
Paul uit Den Bosch schreef op 18/03/2012 om 22:08
Hoi Marcel, (jarige job)
Gefeliciteerd met je verjaardag.

Ik wilde nog even doorgeven dat ik een nieuwe site heb: www.paulwendels.nl Groeten Paul.
Paul uit 's-Hertogenbosch schreef op 30/12/2011 om 09:52
Hoi Marcel,

Nette site met mooie foto's.
Vooral die kinderen in de duinen en de actie foto's van de honden zijn erg mooi.

Misschien wel leuk om een linkje te wisselen.

Groeten Paul.
Andre Wagensveld uit Steenwijk schreef op 23/12/2011 om 23:00
Ha die Marcel,

Site ziet er top uit man. Je hebt latent talent goed ontwikkeld, mijn complimenten

Groeten,

André
bianca smaling uit rotterdam schreef op 18/11/2011 om 16:33
Hoi marcel.Ik heb samen met moeders de foto`s zitten bekeken. Wij wisten al dat jij geweldige foto`s kon maken. De foto`s van de trouwerij zijn echt geweldig,super gedaan,je kan echt trost op jezelf zijn. ik ga nu stoppen met complimenten geven,anders loop je te lang naast je schoenen en daar is het een beetje te koud voor.
Kim&jonne uit plaats schreef op 18/11/2011 om 16:22
Onze foto's staan erg mooi op je site! Dat levert vast enthousiaste mensen op! Fijn dat iedereen de foto's zo mooi vindt, zijn er zelf ook helemaal happy mee.

Groetjes
Sylvia uit apeldoorn schreef op 18/11/2011 om 13:27
Nou daar geldt maar 1 woord voor… GEWELDIG
Geweldige mooie foto's zeg, dat hen je toppy gedaan.
Bravooooooooooo
Op naar je volgende trouw reportage

Groetjes Syl
john jansen uit plaats schreef op 18/11/2011 om 12:32
nou marcel ik heb de foto's bewonderd en ja wat moet ik ervan zeggen he
je heb het voortreffelijk gedaan als je zo door gaaat dan moet je je baan nog opzeggen omdat je ht te druk krijgd haha mooie foto's marcel
Claudia uit plaats schreef op 18/11/2011 om 12:20
Hoi Marcel,

Ik heb er maar 1 ding op te zeggen… Wat een geweldige trouwreportage zeg!!! Mijn complimenten!!!
Kim&Jonne uit Tuil schreef op 14/11/2011 om 21:28
Lieve Marcel,

Wat heb jij geweldig werk geleverd zeg!! Onze trouwreportage is in één woord geweldig… Alles klopt, kleur, belichting en poses! Je bent een topper.

Groetjes,
Kim&Jonne de Waal
Elke baasje van Ouzo uit Tilburg schreef op 06/11/2011 om 10:03
Hoi Marcel,
Wat een super mooie foto's weer van de hondjes! Ik heb ze meteen weer in Ouzo's mapje opgeslagen en ga ze zeker af laten drukken. Erg leuk dat we zo nu en dan wat foto's hebben van de hondencursus en dan ook nog eens van die prachtige, die kunnen we zelf niet schieten.
Dank je wel!!!!!
Groetjes Elke, Anita en Ouzo
Ivonne uit Dongen schreef op 30/10/2011 om 15:36
Hoi!
Wat staan alle hondjes er prachtig op zeg! Ik heb er net een paar gedownload van onze Pippa voor de prive-collectie! Erg leuk!
Bedankt!

groetjes Ivonne
Ingrid eekman uit Terneuzen schreef op 27/10/2011 om 15:29
Mooie foto's maak je zeg!!
Ik maak ook graag foto's puur als hobby ook. Maar moet nog veel leren. Ik heb een Sony Alpha 300 met een aantal lenzen en conventers voor macro opnamen.

groetjes,
Noortje van de Ven uit Kaatsheuvel schreef op 22/10/2011 om 12:48
Hoi Marcel
Wat een mooie foto's van onze boswandeling! Binky en Django staan er weer mooi op! (onze fotomodellen).
Bedankt! Groetjes Mark&Noortje, Binky&Django
Lidy Simons uit plaats schreef op 18/10/2011 om 07:22
Hallo Marcel, De foto's van de boswandeling zijn weer erg leuk geworden, Fantastisch om te zien dat onze honden ook in het bos nog netjes naast elkaar kunnen gaan liggen en hun opdrachten uitvoeren. De portret foto's zijn ook erg mooi. Ook leuk en sprekend zijn de foto's van de opdracht "zoek je baasje", je hebt een goede timing en het enthousiasme van hond en baas goed vast kunnen leggen. Soms moest ik even zoeken naar onze Bobbie, want met die natuurkleuren van hem valt hij soms helemaal niet op. Hartelijk dank weer voor jou bijdrage aan deze gezellige morgen.
Ingrid uit Gorinchem schreef op 14/03/2011 om 12:39
Heey Marcel!
Wat een mooie foto's zeg!!!
Ik weet uit ervaring inmiddels dat je de meest prachtigste foto's maakt.

Mag je echt trots op zijn!

x Ingrid
pa uit Kaatsheuvel schreef op 25/11/2010 om 01:30
Hallo Marcel. Als ik je site bekijk ben je hard op weg om prof te worden op foto- en websitegebied. Het ziet er allemaal "gelikt" uit.
Proficiat! Ik hoop dat het je lukt wat meer bekendheid te krijgen dan kun je van je hobby mogelijk een keer je beroep maken. Ga zo door en het zal je lukken.
ursula uit Kaatsheuvel schreef op 21/11/2010 om 14:55
Hey broer,

Leuke site. Google op de naam Beudel en je krijgt de leukste dingen te zien. Dingen waarvan je niet wist dat die van je broer zijn!!

Maak je van mijn kinderen ook eens zulke leuke foto's?
Rachel uit Loon op Zand schreef op 25/08/2010 om 15:32
Hey,
Ontzettend bedankt voor het maken van de mooie foto's van de meisjes. Super…….
Veel groetjes, Rachel
Nancy uit Kaatsheuvel schreef op 07/05/2010 om 13:46
mooie website en mooie foto's….ga zo door!!
Edson uit Peeenrijk schreef op 06/04/2010 om 15:04
testje of alles wel goed gebouwd is 🙂
Marcel Beudel uit K-H NB schreef op 14/03/2010 om 21:31
Laat ik zelf een eerste bericht plaatsen op mijn site. Natuurlijk komen er steeds meer foto's in de gallerie dus blijf kijken en terug komen.

groet
marcel

Terug naar Bovenkant
Terug naar Bovenkant
Sluiten Zoom
Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
error: Inhoud is afgeschermd !!