Webdesign

Webdesign

Jouw website door mij gemaakt?

Buiten dat ik een begenadigd fotograaf ben, vind ik ook mijn creatieve uiting in het bouwen van websites. Waarbij mijn  doel is, het ontwikkelen van commercieel interessante, inspirerende en goed informerende website, die ook nog eens erg makkelijk zelf te onderhouden is.
Ik ben alleen tevreden met goed ogende websites, die het gewenste effect en respons genereren. Websites die de aandacht van de bezoekers weten vast te houden en ze aanspoort deze vaker te bezoeken. Bij de ontwikkeling van jouw website zijn jouw en onze verbeelding de enige beperking.
Want geen taal is zo veelzijdig als digitaal.

Wat maakt een website succesvol?

Of een website succesvol is, hangt uiteindelijk van vele factoren af. De website moet een fraai ontwerp hebben, snel laden en bovendien gebruiksvriendelijk en dus laagdrempelig zijn. Nóg belangrijker is het uw (potentiële) klant een beleving te bieden die hem of haar aanspoort om datgene te doen wat u graag wilt. Informatie opvragen, een offerte aanvragen, de NAW gegevens invullen, uw product afnemen, zich aanmelden om lid te worden en ga zo maar door.
Ook is het belangrijk dat jij als klant geen nare nasleep van kosten ondervindt en dus na de ontwikkeling zelf de inhoud kan aanpassen.
Daarom werk ik alleen met content management systemen (CMS) als WordPress.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeën en wensen zijn. Wilt u een pakkende website om uw product(en) te promoten, een website die als informatiebron dient voor de leden van een vereniging of een familie site? Wilt je het zakelijk houden, of juist niet? Modern of een tikje nostalgisch? Waarschijnlijk heb je hier al een idee over. Ik zal mijn uiterste best doen om dit idee om te zetten naar de realiteit van het ontwerp van een website.
Indien gewenst krijg je een kostenraming voor de bouw en ontwikkeling van de site. Na de goedkeuring betreffende ontwerp en kosten, gaan we voor je aan het werk. Tussentijds kunt je de vorderingen volgen op het internet. Zodra er weer een gedeelte klaar is, krijgt u van ons bericht en kan je achter je eigen computer jouw site bekijken. Nadat de gehele website klaar is, en is goedgekeurd, wordt uw website op het internet geplaatst. Uiteraard kunnen domeinnaamregistratie en webhosting ook bij via mij geregeld worden.

Maar nog belangrijker je krijgt een volledige uitleg over hoe je zelf jouw website kunt onderhouden en uitbreiden. Dat maakt dat je niet vast zit aan lange onderhoudscontracten. Natuurlijk met een mee kijkend oog op de achtergrond.

Een mooie en goedwerkende website hoeft niet duur te zijn en is al mogelijk vanaf €250,00
Opdrachtgevers

Pedicure Mariette de Rooij
Pedicure salon te Dongen. HTML5/php website

 

Hondenschool Frank de Rooij
Website voor de hondenschool te Dongen. HTML5/php website

 

Marcel Beudel Fotografie
Sessie fotograaf te Kaatsheuvel voor portretten van mensen en dieren en trouwfotografie. Wordpress

 

websiteAlura
Schoonheidssallon Alura te Kaatsheuvel. Website gebouwd in flash en XML teksten.

 

Gasterij Den Dis
Midden in het centrum van Bladel vindt u Gasterij Den Dis. Sinds september 1998 is Jack Heijkoop de eigenaar van deze gezellige lunchroom waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Website met flash elementen.

 

Bart Bazelmans
Freestylejumper Bart Bazelmans brengt tijdens de meest uiteenlopende evenementen een spectaculaire BMX freestyleshow. Spektakel gegarandeerd!!!  HTML website met veel filmpjes en muziek.

 

Sanna van Bentveld
Healer met als doel behandelen door het weer in balans brengen van de lichaamsenergie. HTML website.

 

BWS sound and Light
Alles wat u nodig heeft om uw audiovisuele productie of evenement naar een hoger niveau te brengen wordt door BWS Sound & Light verhuurd. BWS uit Esbeek Noord Brabant. HTML website.

 

Constructiebedrijf van Esch
Vakmanschap is meer dan metaal bewerken. Herman van Esch uit Berlicum. HTML website.

 

Wilma ter Heege 
Website “schrijven met hart en ziel” ter ondersteuning van de cursus die Wilma geeft. Flash in combinatie met HTML/PHP

Als u graag wilt weten wat ik voor u kan betekenen klik dan hier om een vrijblijvende afspraak te maken. 

Webdesign

Interesse in een website? mail me even...

Hoe je mij kan vindenContact informatie

Marcel Beudel Fotografie

    Terug naar Bovenkant
    Terug naar Bovenkant
    Sluiten Zoom
    Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
    error: Inhoud is afgeschermd !!