De mooiste dag verdient de mooiste herinneringen Huwelijksfotografie

De mooiste dag...

Jullie trouwdag,

de mooiste dag van je leven. Daarvoor is alleen de meest verfijnde trouwfotografie goed genoeg. Het is belangrijk dat je aan deze mooie dag alleen geweldige herinnering over houdt. Dit kan ik als trouwfotograaf voor jullie verzorgen in de vorm van een prachtige foto of film reportage van die dag. 

Ontzorgen

En natuurlijk hoort daar  een stukje ontzorgen ook bij. Als bruidspaar heeft u die dag al genoeg om druk over te maken. Dan is het fijn als je over de trouwfotograaf geen zorgen hoeft te maken. Daarbij zouden jullie moeten genieten van die dag en je niet druk maken over bijzaken als trouwfotografie.
Met al menige jaren ervaring in de trouwfotografie en kennis van alle mooie fotolocaties in de omgeving geeft dat garantie op een mooi resultaat.

Mijn werkwijze

Hier onder volgt een korte uitleg hoe ik normaal gesproken te werk ga.
Fotografie is iets persoonlijks daarom vind ik als trouwfotograaf het belangrijk dat er een klik is tussen de fotograaf en het bruidspaar. Trouwfotografie bestaat een groot gedeelte uit het vastleggen van emotie. Daarom is het voor mij erg belangrijk om band met jullie te hebben. Dat is waarom een trouw reportage altijd vooraf gegaan wordt door een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij ik, buiten de kennismaking, ook mijn werk laat zien en werkwijze zal uitleggen. Graag luister ik naar jullie wensen en indeling van dag. Zodat ik hier later  een gepaste offerte voor kan maken. 

Offerte

Ik hanteer bewust geen pakketprijzen voor mijn trouwfotografie, omdat jullie dag maatwerk is en geen eenheidsworst.
Om het voor jullie als trouwfotograaf overzichtelijk  te houden wat de kosten zijn hanteer ik “all in” prijzen.  Dus geen verassingen achteraf. Deze offerteprijzen zijn inclusief voorbesprekingen, aantal uren, aantal foto’s, presenteren foto’s en nabewerken van de door u uitgekozen foto’s. Wat er niet bij hoort zijn de  afdrukken, extra digitale bestanden en eventueel een album. Deze zijn naar wens achteraf tegen meer prijs bij te bestellen of naar wens zelf te verzorgen.  

Budget Trouwfotografie
En daar bedoel ik niet mee slechtere foto’s. Nee dezelfde kwaliteit fotografie voor een prijs die aangepast is aan jullie budget.
Naast deze geoffreerde prijs op basis van jullie wensen, bied ik ook de mogelijkheid om mij jullie budget
kenbaar te maken, die jullie in gedachten hadden voor de huwelijksfotografie. Samen kijken we dan, wat voor dat budget mogelijk is. Zo kan je dus  de tijd aanpassen dat ik aan wezig ben of het aantal op te leveren foto’s  iets aanpassen. Op deze manier wordt je niet geconfronteerd met een boven verwachting hoge offerte en blijft het toch leuk om jullie dag vast te laten leggen in mooie herinneringen. 

KEUZE

Als jullie op basis van onze kennismaking en offerte voor mij gekozen hebben, om als jullie trouwfotograaf jullie trouwdag te mogen fotograferen, volgt er een tweede bespreking. Ik heb jullie dan een groot aantal voorbeelden gestuurd van trouwfoto’s. Door jullie keuze hier in aan te geven geeft dat mij een goed inzicht wat jullie stijl is en waar ik op moet letten. Korte tijd voor de heugelijke dag zal een laatste voorbespreking plaatsvinden om de dag indeling nogmaals door te spreken en de puntjes op de i te zetten. Bij mijn voorbereidingen als trouwfotograaf hoort natuurlijk ook het voor bezoek van de trouw en feestlocaties en eventueel het meehelpen zoeken naar mooie locaties voor de trouwreportage.
In de omgeving Kaatsheuvel (Brabant) heb je de mooiste trouwshoot locaties. Denk daarbij aan een sprookjesshoot in de Efteling of een droomshoot of natuurshoot in de Loonse en Drunense duinen.

Nadien..

Na de heugelijke dag zal ik jullie de dag er na al 5 bijzondere foto’s van jullie dag bewerkt toesturen. zodat jullie iets kunnen laten zien aan vrienden en familie. Ook zal ik alle foto’s onbewerkt op een afgeschermde pagina van deze website aan jullie aanbieden. Jullie kunnen dan een vooraf afgesproken aantal foto’s uitkiezen die dan bewerkt en nog mooier zullen worden. Ik vind het belangrijk dat jullie daar een keuze in hebben en ik niet mijn keuze aan jullie opdring. De nabewerking van de foto’s gaat ongeveer twee weken in beslag nemen. 

Videografie

Buiten de mogelijkheid om jullie trouwdagvast te laten leggen in foto’s, is video ook een hele mooie manier om een blijvende herinnering te creëren. Jullie trouwdag in bewegende beelden en met geluid.  Achteraf zullen alle momenten van jullie huwelijksdag in een mooie video gemonteerd worden. Zo beleef je keer op keer deze dag opnieuw.
Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

Vragen?

Hebben jullie vragen of wil je graag naar aanleiding van mijn hier voor geschetste werkwijze en projecten een kennismakingsafspraak plannen, stuur me dan even een mail en dan hoop ik met jullie graag eens kennis te maken.

Met vriendelijke groet,

logo marcel beudel fotografie

Een greep uit mijn trouwsessies

Interesse in een fotoshoot? mail me even...

Hoe je mij kan vindenContact informatie

Marcel Beudel Fotografie

  Vertel ons over uw gedachtenSchrijf een bericht

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Terug naar Bovenkant
  Terug naar Bovenkant
  Sluiten Zoom
  Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
  error: Inhoud is afgeschermd !!