De mooiste dag verdient de mooiste herinneringen Huwelijksfotografie

De mooiste dag...

Jullie trouwdag,

de mooiste dag van je leven. Daarvoor is alleen de meest verfijnde trouwfotografie goed genoeg. Het is belangrijk dat je aan deze mooie dag alleen geweldige herinnering over houdt. Dit kan ik voor jullie verzorgen in de vorm van een prachtige foto of film reportage van die dag en een stukje ontzorgen hoort daar natuurlijk ook bij.

Mijn werkwijze

Hier onder volgt een korte uitleg hoe ik normaal gesproken te werk ga.
Fotografie is iets persoonlijks daarom vind ik als trouwfotograaf het belangrijk dat er een klik is tussen de fotograaf en het bruidspaar. Dat is waarom een trouw reportage altijd vooraf gegaan wordt door een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij ik, buiten de kennismaking, ook mijn werkwijze zal uitleggen. Graag luister ik naar jullie wensen en indeling van dag zodat ik hier voor een gepaste offerte kan maken. Ik hanteer geen pakketprijzen omdat jullie dag maatwerk is en geen eenheidsworst.

Naast deze geoffreerde prijs op basis van jullie wensen, bied ik ook de mogelijkheid om mij jullie budget kenbaar te maken die jullie in gedachten hadden voor de fotografie. Samen kijken we dan, wat voor dat budget mogelijk is. Zo wordt je niet getrakteerd op een boven verwachting hoge kosten raming. 

Als jullie daarna voor mij gekozen hebben, om jullie trouwdag te mogen fotograferen, volgt korte tijd voor de heugelijke dag een laatste voorbespreking om de dag indeling nogmaals door te spreken en de puntjes op de i te zetten. Bij mijn voorbereidingen hoort natuurlijk ook het voor bezoek van de trouw en feestlocaties en eventueel het meehelpen zoeken naar mooie locaties voor de trouwreportage.
In de omgeving Kaatsheuvel (Brabant) heb je de mooiste trouwshoot locaties. Denk daarbij aan een sprookjesshoot in de Efteling of een droomshoot of natuurshoot in de Loonse en Drunense duinen.

Nadien..

Na de heugelijke dag zal ik alle foto’s onbewerkt op een afgeschermde pagina van deze website aan jullie aanbieden. Jullie kunnen dan een vooraf afgesproken aantal foto’s uitkiezen die dan bewerkt en nog mooier zullen worden.

Om het voor jullie overzichtelijk te houden wat de kosten zijn hanteer ik “all in” prijzen.  Dus geen verassingen achteraf. Deze pakketprijzen zijn inclusief voorbesprekingen, aantal uren, aantal foto’s, presenteren foto’s en nabewerken van de door u uitgekozen foto’s. Wat er niet bij hoort zijn de  afdrukken, digitale bestanden en eventueel een album. Deze zijn naar wens achteraf tegen meer prijs bij te bestellen of naar wens zelf te verzorgen. 

Hebben jullie nog vragen of wil je graag naar aanleiding van mijn eerdere werk een afspraak maken, stuur me dan even een mail.

Met vriendelijke groet,

logo marcel beudel fotografie

Interesse in een fotoshoot? mail me even...

Hoe je mij kan vindenContact informatie

Marcel Beudel Fotografie

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.
    Terug naar Top
    Sluiten Zoom
    De inhoud van deze pagina is eigendom van Marcel Beudel Fotografie en mag zonder schriftelijke toestemming niet gebruikt worden.
    error: Inhoud is afgeschermd !!