Familie fotografie Fotograaf in de Efteling

Fotosessie in de Efteling

Stel je voor…

Lekker met de hele familie een paar dagen in de Efteling, met een verblijf in huisjespark Bosrijk of het Loonsche land.
Vader en moeder hebben een trouw jubileum en dat willen ze vieren met hun kinderen en kleinkinderen in een sprookjesachtige omgeving. Wat is het dan mooi om van dit unieke moment dat iedereen bij elkaar is, in een mooie omgeving en in een happy sfeer, mooie foto’s te maken. Verzorgt door een fotograaf die in de Efteling en de omliggende parken alle mooi plekjes kent. En die ook nog eens garant staat voor mooie plaatjes en een leuke sfeer tijdens de shoot.

Een familie shoot, leuk cadeau!

Fotoshoot in de Efteling is ook heel leuk om cadeau te geven. Of zomaar, omdat je een leuke herinnering wilt aan het verblijf in de Efteling.
Natuurlijk kan je zelf ook de foto’s maken als herinnering aan een mooie tijd. Maar dan staat er altijd wel iemand niet op de foto.  Een fotograaf weet de mooiste plekjes in het park en ook zo het licht op te zoeken dat uw foto’s nog mooier worden. Geen standaard plaatjes.

Prive fotograaf in de Efteling, hoe gaat dat dan? 

Uw “prive” fotograaf neemt u mee al wandelend door een van de huisjesparken en in de Efteling. U kunt zelf aangeven wat u leuk vindt of je laten verassen door de fotograaf. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur. Er worden onbeperkt foto’s geschoten. Daar kiest de fotograaf de mooiste 20 foto’s uit. Die ook nog eens bewerkt en mooier worden gemaakt.  In dit all-in pakket krijgt u de foto’s digitaal thuis gestuurd in dezelfde week na de fotoshoot. U bent dan vrij wat u met de foto’s doet. Altijd makkelijk met grote families.

De foto reportage  in een van de huisjesparken van de Efteling vindt veel al buiten plaats. Mocht het zo zijn dat het weer niet mee werkt op het moment van uw boeking, dan wordt gezocht naar een ander tijdstip tijdens uw verblijf, de fotoshoot toch door te laten gaan. Als er geen mogelijkheid hier voor is, kan de fotoshoot kosteloos geannuleerd worden.

Dus op zoek naar een fotograaf voor een mooie familie foto in de Efteling Bosrijk, het Loonsche Land, of het omliggende bos en die ook nog de mooiste plekjes in het park weet te vinden? Dan bent u hier aan het goede adres. En dat alles super gemakkelijk en voor een aantrekkelijke all-in prijs van €125.
Een fotoshoot in de Efteling zelf kan ook in overleg natuurlijk en zal tegen meer kosten ook te plannen zijn.  Graag contact opnemen voor meer informatie.

Interesse in een fotoshoot in de efteling door een fotograaf die er de mooiste foto lokaties weet?

Klik hier voor meer voorbeelden of stuur me een mail voor meer informatie

Met vriendelijke fotogroet,

logo marcel beudel fotografie

Interesse in een fotoshoot? mail me even...

Hoe je mij kan vindenContact informatie

Marcel Beudel Fotografie

    Terug naar Bovenkant
    Terug naar Bovenkant
    Sluiten Zoom
    Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
    error: Inhoud is afgeschermd !!