Basis workshop Fotobewerking

Na dat je mooie foto’s hebt geschoten, kan je deze op je computer opslaan en er daarna zo af en toe eens naar kijken. Of je kan er mee pronken op sociale media.

Maar ben je, als je goed kijkt naar jouw foto, wel zo tevreden met het resultaat. Is de belichting wel optimaal? Staan er storende elementen op jouw foto die je liever weg wilt hebben? Heeft de foto te veel ruis of mist deze wat scherpte?

Als je lekker bezig bent met fotograferen dan heb je wel eens een foto waarvan je jezelf afvraagt, wat als ik die instelling anders had gedaan of de foto is goed maar er staat een storend element op. Dan was het makkelijk geweest als je met de juiste gereedschap de foto kunt aanpassen.

Dit heet in de volksmond “fotoshoppen”. Of te wel het toepassen van het programma Photoshop van Adobe. De nummer een en erg uitgebreid en kostbaar programma om foto’s te bewerken. Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel look a likes programma’s op de markt die een deel van de mogelijkheden van Photoshop hebben en ook niet zo duur zijn.

Wil je nou graag ook eens leren hoe je op eenvoudige wijze je foto’s meer boost kan geven dan kan ik je daar mee helpen door een op een uitleg te geven.

Heb je interesse stuur me dan een mail.
info@marcelbeudel.nl

Vertel ons over uw gedachtenSchrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Bovenkant
Terug naar Bovenkant
Sluiten Zoom
Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
error: Inhoud is afgeschermd !!