Gastenboek Ervaringen met mij

Lees hier de ervaring van klanten met mijn werk, of schrijf er zelf een.

Ervaringen van klanten? Het is niet alleen leuk om te lezen hoe mensen je werk ervaren hebben maar ook leuk voor mogelijk nieuwe klanten om te lezen dat de foto’s naar wens zijn of hoe mijn werkwijze bevallen is. Daarom kan ik het zo waarderen dat mensen even de moeite nemen een kort stukje te schrijven over hun ervaring met mij. 🙂

Laat hier dan ook een bericht achter over je ervaring met mij of mijn fotografie en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd. 
Er kan namelijk geen betere reclame over je  worden verspreid dan via mooie woorden van mensen die dat ook zo ervaren hebben. 

Wil je meer informatie over mijn werk of werkwijze klik dan hier.


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
marion vermeer uit dongen heeft geschreven op 15/09/2012 om 20:49:
Hallo Marcel Ontzettend bedankt voor je mooie foto's, ze zijn echt schitterend! Sam is nu 14½ jaar en zo hebben we nog hele mooie foto's van ons samen, in zijn vertrouwde omgeving "De hondenschool" van Frank de Rooij. Ik ga nu kijken welke ik ga uitvergroten. Dus je hoort nog van mij. Groetjes Marion
iris van Ham uit Dongen heeft geschreven op 12/09/2012 om 18:17:
Echt gaaf al die foto`s van de hondjes
Iris van Ham uit Dongen heeft geschreven op 11/09/2012 om 07:58:
Hey Marcel, Super leuke site. erg leuk om al die verschillende foto`s te zien die je hebt gemaakt. Alvast bedankt voor gisteren van het maken van de foto`s van Tjibbe en mij 🙂
Paul uit Den Bosch heeft geschreven op 18/03/2012 om 22:08:
Hoi Marcel, (jarige job) Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wilde nog even doorgeven dat ik een nieuwe site heb: www.paulwendels.nl Groeten Paul.
Paul uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 30/12/2011 om 09:52:
Hoi Marcel, Nette site met mooie foto's. Vooral die kinderen in de duinen en de actie foto's van de honden zijn erg mooi. Misschien wel leuk om een linkje te wisselen. Groeten Paul.
Andre Wagensveld uit Steenwijk heeft geschreven op 23/12/2011 om 23:00:
Ha die Marcel, Site ziet er top uit man. Je hebt latent talent goed ontwikkeld, mijn complimenten Groeten, André
bianca smaling uit rotterdam heeft geschreven op 18/11/2011 om 16:33:
Hoi marcel.Ik heb samen met moeders de foto`s zitten bekeken. Wij wisten al dat jij geweldige foto`s kon maken. De foto`s van de trouwerij zijn echt geweldig,super gedaan,je kan echt trost op jezelf zijn. ik ga nu stoppen met complimenten geven,anders loop je te lang naast je schoenen en daar is het een beetje te koud voor.
Kim&jonne uit plaats heeft geschreven op 18/11/2011 om 16:22:
Onze foto's staan erg mooi op je site! Dat levert vast enthousiaste mensen op! Fijn dat iedereen de foto's zo mooi vindt, zijn er zelf ook helemaal happy mee. Groetjes
Sylvia uit apeldoorn heeft geschreven op 18/11/2011 om 13:27:
Nou daar geldt maar 1 woord voor… GEWELDIG Geweldige mooie foto's zeg, dat hen je toppy gedaan. Bravooooooooooo Op naar je volgende trouw reportage Groetjes Syl
john jansen uit plaats heeft geschreven op 18/11/2011 om 12:32:
nou marcel ik heb de foto's bewonderd en ja wat moet ik ervan zeggen he je heb het voortreffelijk gedaan als je zo door gaaat dan moet je je baan nog opzeggen omdat je ht te druk krijgd haha mooie foto's marcel
Claudia uit plaats heeft geschreven op 18/11/2011 om 12:20:
Hoi Marcel, Ik heb er maar 1 ding op te zeggen… Wat een geweldige trouwreportage zeg!!! Mijn complimenten!!!
Kim&Jonne uit Tuil heeft geschreven op 14/11/2011 om 21:28:
Lieve Marcel, Wat heb jij geweldig werk geleverd zeg!! Onze trouwreportage is in één woord geweldig… Alles klopt, kleur, belichting en poses! Je bent een topper. Groetjes, Kim&Jonne de Waal
Elke baasje van Ouzo uit Tilburg heeft geschreven op 06/11/2011 om 10:03:
Hoi Marcel, Wat een super mooie foto's weer van de hondjes! Ik heb ze meteen weer in Ouzo's mapje opgeslagen en ga ze zeker af laten drukken. Erg leuk dat we zo nu en dan wat foto's hebben van de hondencursus en dan ook nog eens van die prachtige, die kunnen we zelf niet schieten. Dank je wel!!!!! Groetjes Elke, Anita en Ouzo
Ivonne uit Dongen heeft geschreven op 30/10/2011 om 15:36:
Hoi! Wat staan alle hondjes er prachtig op zeg! Ik heb er net een paar gedownload van onze Pippa voor de prive-collectie! Erg leuk! Bedankt! groetjes Ivonne
Ingrid eekman uit Terneuzen heeft geschreven op 27/10/2011 om 15:29:
Mooie foto's maak je zeg!! Ik maak ook graag foto's puur als hobby ook. Maar moet nog veel leren. Ik heb een Sony Alpha 300 met een aantal lenzen en conventers voor macro opnamen. groetjes,
Noortje van de Ven uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 22/10/2011 om 12:48:
Hoi Marcel Wat een mooie foto's van onze boswandeling! Binky en Django staan er weer mooi op! (onze fotomodellen). Bedankt! Groetjes Mark&Noortje, Binky&Django
Lidy Simons uit plaats heeft geschreven op 18/10/2011 om 07:22:
Hallo Marcel, De foto's van de boswandeling zijn weer erg leuk geworden, Fantastisch om te zien dat onze honden ook in het bos nog netjes naast elkaar kunnen gaan liggen en hun opdrachten uitvoeren. De portret foto's zijn ook erg mooi. Ook leuk en sprekend zijn de foto's van de opdracht "zoek je baasje", je hebt een goede timing en het enthousiasme van hond en baas goed vast kunnen leggen. Soms moest ik even zoeken naar onze Bobbie, want met die natuurkleuren van hem valt hij soms helemaal niet op. Hartelijk dank weer voor jou bijdrage aan deze gezellige morgen.
Ingrid uit Gorinchem heeft geschreven op 14/03/2011 om 12:39:
Heey Marcel! Wat een mooie foto's zeg!!! Ik weet uit ervaring inmiddels dat je de meest prachtigste foto's maakt. Mag je echt trots op zijn! x Ingrid
pa uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 25/11/2010 om 01:30:
Hallo Marcel. Als ik je site bekijk ben je hard op weg om prof te worden op foto- en websitegebied. Het ziet er allemaal "gelikt" uit. Proficiat! Ik hoop dat het je lukt wat meer bekendheid te krijgen dan kun je van je hobby mogelijk een keer je beroep maken. Ga zo door en het zal je lukken.
ursula uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 21/11/2010 om 14:55:
Hey broer, Leuke site. Google op de naam Beudel en je krijgt de leukste dingen te zien. Dingen waarvan je niet wist dat die van je broer zijn!! Maak je van mijn kinderen ook eens zulke leuke foto's?

Terug naar Top
Sluiten Zoom
De inhoud van deze pagina is eigendom van Marcel Beudel Fotografie en mag zonder schriftelijke toestemming niet gebruikt worden.
error: Inhoud is afgeschermd !!