Gastenboek Ervaringen met mij

Lees hier de ervaring van klanten met mijn werk, of schrijf er zelf een.

Ervaringen van klanten? Het is niet alleen leuk om te lezen hoe mensen je werk ervaren hebben maar ook leuk voor mogelijk nieuwe klanten om te lezen dat de foto’s naar wens zijn of hoe mijn werkwijze bevallen is. Daarom kan ik het zo waarderen dat mensen even de moeite nemen een kort stukje te schrijven over hun ervaring met mij. 🙂

Laat hier dan ook een bericht achter over je ervaring met mij of mijn fotografie en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd. 
Er kan namelijk geen betere reclame over je  worden verspreid dan via mooie woorden van mensen die dat ook zo ervaren hebben. 

Wil je meer informatie over mijn werk of werkwijze klik dan hier.


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Caro uit Noordwijk ZH/Schiedam heeft geschreven op 03/10/2017 om 23:30:
Ik ken Marcel al zeker 5 jaar, via onze border collies. En toen we op zoek waren naar een fotograaf, hoefde ik niet lang na te denken en schoot direct Mars zijn naam in mijn hoofd. Hoewel we bij de eerste keer tegengehouden werden door slecht weer, hebben we 24 september een prima shoot gehad. En de verwachtingen die we hadden ten aanzien van het resultaat zijn ruimschoots waargemaakt. We zijn daarom erg blij ermee! Namens Zorro, Elena, Tim, Floor, Martin en Caro, dank je wel, Mars!
Ellen uit Halsteren heeft geschreven op 14/09/2017 om 10:13:
Zeer tevreden met onze familieahoot. Shoot zelf was leuk en ontspannen, met ruimte voor ieder wat wils. Resultaat mooie foto's, en mooie afdruk op hout en canvas nabesteld. Fijn contact met Marcel op ieder moment. Dank
Bob Mace-Hardyman uit Linschoten heeft geschreven op 10/09/2017 om 13:46:
Hoi Marcel,mijn vrouw en ik willen je nog graag bedanken voor de prachtige fotoshoot die je van ons gemaakt hebt. De kwaliteit van de foto's is erg goed maar wat belangrijker is, ook de composities zijn erg goed en ondanks de drie generaties heb je ons er allemaal goed opgekregen. Ook nog een dik compliment voor jouw werkwijze, eerst alleen de fotoshoot en daarna op jouw site uitzoeken welke foto's je wil hebben en in wat voor vorm. Mochten we over 5 jaar onze gouden bruiloft weer in de Efteling vieren, dan weten we nu al welke fotograaf we moeten nemen.Groetjes van Tove en Bob
Jos Dankers heeft geschreven op 26/08/2017 om 12:01:
Hoi Marcel, Vanmorgen al de foto's gekregen. Het zijn ontzettende mooie en scherpe foto's en binnen 2 dagen hadden we ze al. Nogmaals onze dank hiervoor. Jos en Marian
patricia en ron van meel uit kaatsheuvel heeft geschreven op 23/05/2017 om 14:10:
hoi marcel bedankt voor de mooie foto's van onze honden . groetjes patricia en ron
Jill heeft geschreven op 16/05/2017 om 09:27:
We hebben via Frank de Rooij (hondenschool in Dongen) een fotoshoot gehad met onze Shiba. De foto's zijn mooi geworden en het was heel fijn werken met Marcel. Wij zijn zeer tevreden en ik beveel het ook zeker aan!
Manon van Gaalen uit Manon van Gaalen heeft geschreven op 03/01/2017 om 00:44:
Hoi Marcel, Hartelijk dank voor het snelle toezenden van de foto's. Complimenten over hoe ze gelukt zijn! Mooie kleuren en helder! Hier kunnen we zeker een mooi album van gaan maken. Nogmaals dank en een fijne jaarwisseling! Hartelijke groet, Manon van Gaalen
Lex van Gaalen uit Lex van Gaalen heeft geschreven op 03/01/2017 om 00:42:
Hallo Marcel, Was een superdag. Foto’s zijn erg mooi. Bedankt. Lex en Marlene
Silvia van Duijvenboden uit Katwijk heeft geschreven op 03/01/2017 om 00:39:
Hoi Marcel, Bedankt!! Heb de foto's zojuist besteld in de juiste maten. Daar gaan mijn ouders erg blij mee zijn! Met vriendelijke groet, Silvia van Duijvenboden
Fam van Duijvenboden uit Katwijk heeft geschreven op 10/12/2016 om 12:13:
Omdat onze ouders 40 jaar getrouwd waren hadden wij in November een gezellig weekend in Bosrijk Efteling. Om hier een extra mooie herinnering van te maken wilden wij graag een fotoshoot op deze plek. Vanuit Katwijk op zoek naar een fotograaf die dit voor ons wilde doen. Zo kwamen wij bij Marcel Beudel fotografie. Het contact via de mail verliep al prettig en ook bij het maken van de foto's voelde het vertrouwd! Precies wat wij zochten voor deze fotoshoot! De kleinkinderen gingen gemakkelijk op de foto vooral omdat Marcel de leukste en avontuurlijkste plekken voor ze opzocht (zoals klimmen in de palen die in het water stonden) en zelfs de hond kon er nog mooi bij! De omgeving is erg mooi en het weer zat zeker mee. Een sprookjesachtige omgeving in een mooi herfstzonnetje. En Marcel kende de mooie plekken. Het resultaat is prachtig geworden! En onze ouders zijn er heel blij mee!! Een mooie herinnering! Bedankt voor de service, je enthousiasme en geduld! Wie weet tot het volgende jubileum! Wij komen zeker nog eens terug! En zullen je zeker aanraden bij anderen die die kant op gaan! Met vriendelijke groet, Familie van Duijvenboden uit Katwijk
Henri uit Sprang Capelle heeft geschreven op 29/11/2015 om 15:43:
Recent een photoshoot gedaan van onze kids, en dit gewoon aan huis. Dit verliep geweldig. Foto's maken dat is zijn passie, dat zie je wel terug in de foto's. Het resultaat was dan ook geweldig. Het is een pronk stuk aan de muur geworden. Bedankt Marcel en tot ziens?!
Chantal Barendse uit Dongen heeft geschreven op 29/10/2014 om 15:11:
Hoi Marcel de fotos zijn super moet ze nog bestellen tot wanneer kan je ze bestellen gr.Chantal
Henny Jansen uit plaats heeft geschreven op 22/09/2014 om 18:50:
Hi Marcel, Fotos zijn werkelijk super! Nu nog even kijken welke ik eens zal gaan vergroten. Groetjes, Henny en Tosca
S. Van Ginneken uit plaats heeft geschreven op 04/07/2014 om 08:16:
Hoi Marcel, wat zijn er weer veel mooie fotos gemaakt afgelopen zondag op de clubdag bij Frank de Rooij! Bedankt daarvoor!!! Wil je de andere fotograven ook bedanken voor de mooie plaatjes? Groetjes Sandra
Marcel Sol uit Eersel heeft geschreven op 01/07/2014 om 15:44:
Hey Marcel. Jouw site ziet er gelikt en professioneel uit. Geldt ook voor de portfolio. Ik ken jouw werken daar waar het jullie eigen hondjes betreffen. Succes en ik zal zeker de link liken. Groetjes Marcel
Marion Vermeer uit Dongen heeft geschreven op 19/02/2014 om 22:11:
Sorry voor mijn late reactie maar nog bedankt voor de fotos. Ik ben er heel erg blij mee! A.s. dinsdag wordt Sam 16 jaar dus denk dat hij het nu wel zal halen. Denk dat ik hem maar op een lekkere biefstuk trakteer, dat heeft hij wel verdient en een beetje extra kracht op zijn leeftijd is nooit verkeerd. Marcel nogmaals bedankt en ik weet zeker dat als ik straks een andere hond heb ik jou weer weet te vinden!
John uit Dongen heeft geschreven op 30/10/2013 om 18:04:
Vandaag de foto,s binnen gekregen van onze hondjes.Honderd procent tevreden.Marcel nogmaals bedankt John en Thera
Michelle van Gool uit plaats heeft geschreven op 22/10/2013 om 19:42:
Hi Marcel! Wat een super mooie fotos, helemaal top! Groetjes, Michelle
John Raesen uit Dongen heeft geschreven op 20/10/2013 om 18:14:
Hallo Marcel Er is maar een ding wat wij kunnen zeggen van de foto,s die gemaakt zijn van onze drie shelties bij hondenschool Frank de Rooij. Ze zijn geweldig !!!! Super dus. Vriendelijk bedankt en de groeten van John en Thera.
Dennis en Helene Zegers uit Den Bosch heeft geschreven op 12/08/2013 om 15:42:
Dag Marcel, Bedankt voor de super mooie trouw foto's deze maken onze trouwdag nog mooier. Ze zijn erg mooi geworden en we zitten nog na te genieten van het resultaat. Alle bijzondere momenten staan er juist op en geeft hele mooie herinneringen. Je stond altijd precies op de juiste plek. En de foto s in de duinen zijn ook geweldig! Super bedankt! Dennis & Helene

Terug naar Top
Sluiten Zoom
De inhoud van deze pagina is eigendom van Marcel Beudel Fotografie en mag zonder schriftelijke toestemming niet gebruikt worden.
error: Inhoud is afgeschermd !!