afdrukken Je eigen foto’s afdrukken

Je eigen foto’s proffesioneel afdrukken

Met een afdruk kwaliteit en professionaliteit die ik ook mij zelf zou toe wensen. Waarom Zou ik dat niet met andere delen?
De afdruk mogelijkheden zijn eindeloos….alle afmetingen en mogelijkheden. En dat allemaal voor een scherpe prijs.

 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van producten die via de webstores besteld kunnen worden:

 • FOTO OP PREMIUM CANVAS


  (klik om te vergroten)
  Geniet van een unieke kwaliteit canvas op robuust frame. Een superieure kwaliteit canvas van 100% zware kwaliteitskatoen, op een 40 mm dik frame.

 • FOTOBOEKEN


  (klik om te vergroten)
  verkrijgbaar in formaten 10×13 t/m 30×30 cm, in softcover, hardcover en dustjacket

 • PREMIUM LAYFLAT FOTOBOEKEN


  (klik om te vergroten)
  Fotoboeken met pagina’s van echt fotografisch papier die vlakliggend openvallen.

 • MINICARDS


  (klik om te vergroten)
  Een set van 50 leuke fotokaartjes op visitekaart formaat en op stijlvol mat papier gedrukt. Uniek is dat je ieder kaartje van een aparte voor- en achterkant kunt voorzien!

 • DELUXE FOTOKAARTEN

  (klik om te vergroten)
  Dubbele fotokaarten op groot formaat (15×21 cm) op zware kwaliteit stevig papier. Optioneel geleverd met bijpassende enveloppen.

 • DVD & BLURAY


  (klik om te vergroten)
  De online slideshow kan inclusief muziek worden besteld op een DVD of Bluray

 • IMAGE BOXEN


  (klik om te vergroten)
  Een echt collector’s item! De box (14×20 of 22×32 cm) bevat 10 – 13 van je favoriete foto’s, gemonteerd op een stevige ondergrond en geleverd in een luxe bewaardoos in een kleur naar keuze.

 • CASES VOOR TELEFOONS EN TABLETS


  (klik om te vergroten)
  Ontwerp een eigen unieke case voor telefoon of tablet. De cases kunnen volledig worden gepersonaliseerd met iedere foto en tekst en zijn een origineel cadeau voor iedere tablet- en smartphonegebruiker. De kwaliteit van de hoesjes is erg hoog, het drukwerk superstrak en duurzaam!

 • FOTO OP DIBOND (ALUMINIUM)


  (klik om te vergroten)
  Je foto gedrukt op wit gecoat aluminium (dibond). Je foto op hoogwaardige museum kwaliteit bij jou thuis aan de muur! Keuze uit 2 kwaliteiten.

 •  
  • FOTO MAGAZINES


   (klik om te vergroten)
   Foto-glossy in formaat 20×26 cm, erg leuk als bijvoorbeeld een give-away na een bruiloft of als portfolio-materiaal voor jezelf!

  • COLLECTORS’ POSTCARDS


   (klik om te vergroten)
   Erg leuk om als fotokaarten te versturen, bv na een portretshoot van kinderen of van een pre-weddingshoot. Hierbij geldt: de set is per kaart te personaliseren met foto’s en/of teksten.

  • SQUARE CARDS 14×14 CM


   (klik om te vergroten)
   Je mooiste foto’s gedrukt als dubbele wenskaart van 14 x 14 cm. Gedrukt op stevig 300 grams papier. Ook hierbij geldt dat je iedere kaart uit de set kunt voorzien van een eigen foto/voorkant en tekst/binnenkant. Dus een set van 20 kaarten kan tot 20 gepersonaliseerde kaarten worden gelayout. Optioneel geleverd met bijpassende enveloppen.

  • PHOTO CALENDAR & JAARPLANNER


   (klik om te vergroten)
   Een fotokalender opgemaakt met je eigen foto’s, gedrukt op zeer hoge kwaliteit en geleverd op stevig papier.

  • LIQUIDIMAGE


   (klik om te vergroten)
   Je foto achter een handgegoten epoxylaag: een high end touch!

   Een zeer hoogwaardig product waarbij de foto in hoge resolutie Lambda-print wordt geprint en voorzien van een stevige dubbellaags epoxy coating. Geleverd inclusief professioneel wandophangsysteem (aluminium profiel).

  • FOTO-AFDRUKKEN EN SCHOOLFOTO’S


   (klik om te vergroten)
   Uiteraard kunnen ook diverse formaten foto-afdrukken worden besteld op hoge kwaliteit Fuji papier afgedrukt door een professioneel fotolab (Profotonet). Ook kunnen schoolfotosets (combi-vellen) worden besteld, speciaal bedoeld voor fotografen die op scholen en kinderdagverblijven fotograferen.

  • XPOZER


   (klik om te vergroten)
   De foto lijkt te zweven aan de muur dankzij het gepatenteerde Xpozer ®-systeem, die je foto aan de achterzijde opspant. Opgehangen staat de Xpozer een kleine afstand van de muur af: hierdoor krijgt de foto een mooi diepte-effect.

  • FOTO OP HOUT


   (klik om te vergroten)
   Een foto op hout geeft de foto veel uitstraling en warmte! Kies voor vurenhout (voor binnen) of larixhout (ook voor buiten). De onderlaag is whitewash voor een kleurecht resultaat.

  • FOTO ACHTER PLEXIGLAS


   (klik om te vergroten)
   Gun je foto de klasse van een galerie-foto! Je foto achter perspex verlijmd, dit geeft de foto’s een uitstraling: veel diepte en bijzondere klasse. Keuze uit 2 kwaliteiten.

  • ANDERE PRODUCTEN

   – foto op canvas
   – digitale downloads
   – Fine art Posters
   – slideshows voor mobiel/tablet en computer

   en nog veel meer.

 

Via onderstaande link kunt u uw eigen foto’s laten afdrukken en dat met professionele kwaliteit en voor een scherpe prijs!

Probeer het nu uit en klik op onderstaande link, upload de foto’s die u wilt afdrukken en selecteer hoe u dat graag zou willen en welke afmeting.
Vul uw gegevens in en betaal gemakkelijk online.

Graag horen wij hoe we u kunnen helpen.

Terug naar Bovenkant
Terug naar Bovenkant
Sluiten Zoom
Het is niet toegestaan content van deze website te kopiëren en te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Marcel Beudel Fotografie
error: Inhoud is afgeschermd !!